De holistisch energetische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.  Deze massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en brengt het zenuwstelsel tot rust. Daarnaast helpt deze massage om je energie weer te voelen en te laten stromen. Het vermindert daarmee stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal weet en voelt waar je energieblokkades zitten, kan je daarmee jezelf verder ontwikkelen. Hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten en ontvang je meer levensenergie. Deze vorm van massage is een rustige en langzame massage met veel aandacht voor jou en je chakra’s. Massagegrepen worden afgewisseld door pulsen (het zachtjes schudden van het lichaam) en daarnaast wordt er aandacht besteed aan de energiepunten waar je veel spanning vasthoudt, zoals bijvoorbeeld in de nek of het schoudergebied. 

De massages zijn inclusief: gebruik van de olie, verschillende handdoeken en een biologische kruidenthee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en er is ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. Wil je deze heerlijke massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. Ik zal je met open armen ontvangen, op een festival of bij mij thuis.

Deze Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: BATC ( Belangen Associatie Therapeut en Consument ), KTNO ( Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen ), VBAG ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen ) en LVNG ( Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen ).