Wauw, je bent zwanger. Gefeliciteerd! Binnen een relatief korte periode zullen jouw lichaam en geest grootse veranderingen doormaken. Het is aan de ene kant magisch, omdat je een enorme blijdschap en liefde voor het kindje in je buik kan ervaren. Daarnaast is het ook een uitdagende tijd die vaak verscheidene ongemakken met zich meebrengt. Om deze ongemakken als bijvoorbeeld rusteloosheid, spanningen en rugpijn te verlichten, kan het regelmatig ontvangen van massagebehandelingen een uitkomst bieden.

Ik bied twee soorten massage als zwangerschapsmassages aan: Lomi Lomi Hapai en Rebozo. De Rebozo massage kan zowel tijdens de zwangerschap, als na de bevalling toegepast worden. Een onderdeel van Rebozo is een sluitingsritueel, deze is speciaal voor na de bevalling. De Lomi Lomi Hapai is geschikt vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van de draagtijd. De Lomi Lomi Hapai kan ook ingezet worden als postnatale massage. Een postnatale massage helpt je om sneller te  herstellen na de bevalling en je spieren te ontspannen die extra belast worden in verband met de borstvoeding en dragen van de baby. Het ontvangen van een massage is mogelijk 4 weken na de bevalling,  bij een keizersnede is dit na 6 weken.

Een massage behandeling terwijl je zwanger bent, is een groots cadeau voor jou en je ongeboren kindje. Het blijft wel altijd raadzaam om bij de verloskundige of behandeld arts navraag te doen of je tijdens jouw zwangerschap een massage mag ontvangen.

Willen jij en je kindje een ultieme ontspanning ervaren, dan hoor ik graag van je. Jullie zijn van harte welkom.