De Holistisch energetische massage begint met de intentie om te masseren vanuit het hart. Dit resulteert in een liefdevolle, respectvolle aanraking in de vorm van een volledige lichaamsmassage, die een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. Ik maak contact met jouw lichaam om te voelen wat je nodig hebt en blijf gedurende de hele massage me met jou verbinden. Daarbij richt ik me niet alleen op het fysieke deel, maar op jou, als mens. In zijn geheel (holos) bestaande uit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel deel.

Deze massage wordt rustig, ritmisch en langzaam uitgevoerd en bestaat uit verschillende massagegrepen. Hierbij put ik uit de Klassieke massage, Holistic pulsing, Ayurvedische massage, Polariteitsmassage, Cayce massage en de Intuïtieve massage. Zo worden fricties en effleurages bijvoorbeeld afgewisseld door pulsen (het zachtjes schudden van het lichaam) en daarnaast is er aandacht voor de energiepunten waar je veel spanning vasthoudt. Zoals bijvoorbeeld in de nek of het schoudergebied. De liefdevolle intentie en combinatie van technieken zorgen voor een heerlijke fysieke en mentale ontspanning.

Het verloop van de Holistisch energetische massage kan je hier lezen.

Deze massage is inclusief: gebruik van de olie, verschillende handdoeken en een biologische thee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek waarbij je je je wensen kenbaar kan maken, zodat je lichaam de aandacht krijgt die het verdient. Na de massage is er ook ruimte voor een fijn afrondingsgesprek.

Deze Holistisch energetische massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: BATC ( Belangen Associatie Therapeut en Consument ), KTNO ( Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen ), VBAG ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen ) en LVNG ( Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen ).