Als ontspanningsmassage

Door de omsluiting van de Rebozo-doek voel je je veilig en geborgen. Je wordt heen en weer gewiegd in een ritme dat bij je past en je hoeft even helemaal niets. Doordat jij je volledig overgeeft aan het omsloten gevoel van het doek,  kun je de spanning in je lichaam voelen ontladen, wanneer ik het doek langzaam laat vieren. De Rebozo ontspanningsmassage zorgt voor verlichting bij spanning in rug of nek, stress of hoofdpijn. Daarnaast is de Rebozo massage heerlijk om je hoofd leeg te maken en weer in contact te komen met je lichaam.

Als zwangerschapsmassage

Heb je last van een harde buik, zijn jouw rugspieren verkrampt, heb je last van je bekken of vermoeidheid of is jouw kindje heel erg onrustig? Probeer de Rebozo massage dan eens.  Je wordt even ontlast van het extra gewicht dat je bij je draagt en de aangename wieging die ik met het doek overbreng, geeft een uitermate ontspannend effect en laat ook jouw baby in de buik lekker mee golven.

Als massage voor kinderen

Kinderen die moeite hebben met ontspannen of prikkelgevoelig zijn, zijn erg gebaat bij de Rebozo massage. Het heerlijke gevoel om gewiegd te worden, brengt kinderen terug  naar de rust en het geborgen gevoel uit hun eerste levensjaren. Ook kan je kan deze massage samen met je baby ondergaan, waarbij je je kindje tegen je borst houdt. Dit zorgt voor een prachtig manier om samen te verbinden.