Voor elke afspraak die ik maak, reserveer ik tijd en energie om zo een weldadige massage met persoonlijke aandacht te kunnen geven. Soms kan je verhinderd zijn, waardoor je jouw afspraak verzet of annuleert. Daarvoor gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan waardeer ik het zeer als je mij zo vroeg mogelijk informeert, zodat ik een andere cliënt tot dienst kan zijn. Annuleren of verzetten van jouw afspraak kan enkel door te bellen of te appen. Alvast mijn dank voor je begrip.

Rondom de annuleringsvoorwaarden, hanteer ik het volgende beleid:

  • Indien je binnen 24 uur je afspraak annuleert of je vergeet je afspraak, betaal je het volledige bedrag van de behandeling. Dit geldt ongeacht de reden van annulering. Je kan er ook voor kiezen om de afspraak te laten staan en jouw massage of yogasessie te schenken aan iemand anders. Zo vervallen de annuleringskosten en maak je een ander blij.
  • Indien je binnen 24 uur je afspraak enkel verzet, zijn er geen kosten verschuldigd. We plannen dan een nieuwe afspraak in. Indien je 2 keer achter elkaar een afspraak verzet, ga ik graag met je in gesprek hoe dit komt. Ik kijk dan per cliënt naar een passende (financiële) oplossing.

Annuleringsvoorwaarden betreffende een vijf-behandelingenkaart en een cadeaubon:

  • Bij annulering, verzetten jouw afspraak naar een andere, passende datum. Indien je 2 keer achter elkaar een afspraak verzet, ga ik graag met je in gesprek hoe dit komt. Ik kijk dan per client naar een passende (financiële) oplossing.
  • Bij vergeten afspraken wordt de cadeaubon ongeldig of gaat er 1 behandeling van de vijf-behandelingenkaart af.