Niets

De annuleringsvoorwaarden: Ik reken niets als je onze afspraak verzet, en dat kan nog op de dag zelf. Je kan immers ziek wakker worden of je krijgt pech onderweg. Allemaal goede redenen.

Iets

Als je binnen 24 uur tot jouw behandeling de afspraak niet enkel verzet, maar in zijn geheel annuleert, dan betaal je wel een kleine vergoeding. Namelijk de helft van het tarief.

Alles

Als je zonder berichtgeving, mij laat zitten met een verwarmde praktijkruimte, fijne muziek op de achtergrond en thee, dan stuur ik je een betaalverzoek en alvast mijn hartelijke dank voor het overmaken van de volledige vergoeding.

De vijf-behandelingenkaart en de cadeaubon

De annuleringsvoorwaarden voor de vijf-behandelingenkaart en de cadeaubon zijn als volgt. Als je in het bezit bent van een vijf-behandelingenkaart, ben je een cliënt die graag regelmatig terugkomt. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Mocht je niet kunnen komen, kijken we samen naar een passende oplossing. Tenslotte de cadeaubon. Wat een fijn feestje. Het enige is dat de cadeaubon wel ongeldig wordt als je onze afspraak niet nakomt of wanneer je de bon niet binnen een jaar verzilverd.

Om het vergeten van afspraken vrijwel onmogelijk te maken, stuur ik je de dag van te voren nog een herinnering. Daarin vind je ook alle informatie die je nodig hebt voor de volgende dag. Annuleren of verzetten kan enkel door te bellen (heel graag) of te appen (mag ook).