Als je kiest voor een bewuste ontwikkeling op spiritueel gebied, kan het enorm helpen als je hierbij een goede coach hebt. Deze is binnen handbereik, want jouw eigen ziel, jouw hogere Zelf is de beste coach die je je maar kan wensen. Simba en ik bieden een manier aan om makkelijker verbinding te maken met jouw innerlijke coach. Door te kiezen voor ons ritueel in het ZijnsBewustZijn met het God Molecuul, overstijg je het persoonlijke en kom je dus in contact met jouw ware, grotere wezen vol wijsheid.

Het God Molecuul

Het God Molecuul is in dit ritueel de sleutel tot dit contact. Het helpt jou de eeuwigheid en de tijdloosheid te kunnen ervaren in het moment en zal de sluier van de afgescheiden zelf afwerpen.
Het God Molecuul is een van nature voorkomende psychedelische stof. Het komt voor in veel verschillende planten en dieren. Zo is het een onderdeel van de werkzame stof in Ayahuasca of Sonora Toad. Het is ook aanwezig in planten die in Nederland algemeen voorkomen, zoals Rietgras.

Hoe verloopt het ritueel

Simba De GroeneStadsSjamaan en ik begeleiden je samen tijdens dit ritueel, op zowel je fysieke als energetische laag. Naast het tot je nemen van het God Molecuul wordt dit ritueel omlijst en verstevigd door het zetten van een intentie, ademwerk, meditatie en Kundalini yoga. Daarna volgt de integratie met klank, zang, dans, beweging en buiten zijn. Al deze elementen helpen om de kracht en de boodschap van het God Molecuul volledig tot haar recht te laten komen in een drie uur durende sessie. Het molecuul zelf wordt tijdens dit ritueel in microdosering geïnhaleerd. De werking is 15 tot 30 minuten.

Effecten van het ritueel

Het God molecuul brengt je in direct contact met De Bron. Je ervaart de ultieme gewaarwording van één
zijn met alles wat is. Het is een ongelooflijke reis van overgave en het zuivere zijn. Blokkades, spanning en beperkende overtuigingen mag je in onze volledige aanwezigheid loslaten. Het vergroten van je levensenergie en verbinding met je ware essentie zijn de uitkomst van dit prachtige ritueel.

Wil je meer weten over Simba DeGroeneStadsSjamaan en zijn unieke aanbod, kijk dan op https://www.instagram.com/degroenestadssjamaan/ of neem contact op via email: degroenestadssjamaan@gmail.com of telefoon 06-29519325