“Unless you love the body, and unless you understand the body, you cannot grow spiritually. The body is the temple of your soul.” – Osho

Er geen plan van actie en geen uitgestippelde weg. Er is wel een Innerlijke reis, een connectie met jouw hart en ziel. Een sessie waarbij je gaat ontdekken wat jij nodig hebt, doordat je bewuster gaat voelen. Op dat moment ontstaat dat, wat er wil zijn. Vaak met de stroom mee, soms door de weerstand heen. Ik gebruik daarbij al mijn ervaring met, en kennis over lichaamswerk, vertrouwend op jouw en mijn intuïtie.

Een sessie heeft als leidraad: introspectie, aanraking (van lichaam en ziel) en integratie. De weg die we bewandelen om de draad te volgen, kan bestaan uit: onderzoekende vragen, massage, rebalancing-technieken, holistic pulsing en stress release, ademwerk (zoals pranayama’s, verbonden ademhaling) yoga (dynamisch of verstillend) en (actieve) meditatie, chi neng qigong, dans en vrij bewegen.

Dansend Hart is voor iedereen geschikt, en speciaal voor diegenen die veel in het hoofd zitten en weinig denken te voelen. Dat denken zetten we zoveel mogelijk opzij en we komen in contact met het lichaam. Je mag en hoeft enkel helemaal te zijn, in het hier en nu. Waarbij jouw lijf laat zien wat er daadwerkelijk speelt en belangrijk voor je is.

Na één sessie voel je je meestal opgelucht, ontspannen, energieker en beter geaard. Het is ook een ideale sessie om te ontdekken wat je nog meer kan helpen om weer helemaal in contact te komen met je lichaam. Dat kan bijvoorbeeld een massage zijn of een verbonden adem-sessie. Hoe dan ook, je hart zal (steeds meer) dansen van plezier.