De Lomi Lomi Hapai is de traditionele Lomi Lomi massage voor vrouwen in verwachting. Het ritme en de aandacht van de Hawaiiaanse massage maken het  tot een  massage die in het bijzonder geschikt is om in jouw behoeftes, als aanstaande moeder, te voorzien. De lange verbindende strokes omhullen het lichaam wat een ontspannend, koesterend en  kalmerend effect geeft. Er wordt extra aandacht besteed aan de schouders, benen en rug. In het schoudergebied wordt vaak als eerste plek spanning vastgezet. Een kindje krijgen is tenslotte héél spannend, dus de schouders komen uitgebreid aan bod.  Aan de benen en voeten wordt ook veel aandacht besteed, omdat daar vaak vocht wordt vastgehouden tijdens de zwangerschap. Het masseren van de benen werkt drainerend en verlichtend. Ook de onderrug krijgt het letterlijk steeds zwaarder, naarmate de zwangerschap vordert. Met zachte strokes, vloeiende bewegingen wordt de (onder)rug soepel gehouden . Als je het fijn vind, masseer ik de buik ook zachtjes en mag je je helemaal laten dragen.

Voor mij is deze massage ook heel bijzonder om te mogen geven, ik mag immers twee mensen masseren, de moeder en haar kindje. Soms wiegt het kindje mee met mijn bewegingen, een zeldzaam en prachtig cadeautje. Een leuk weetje: als je niet zwanger bent, is het ook een heerlijke massage om te ondergaan, in het bijzonder als vlak liggen (dus op de buik en/of rug) ongemakkelijk is. 

Het verloop van de Lomi Lomi massage kan je hier lezen

De Lomi Lomi Hapai massage kan je boeken voor 1 of 1,5 uur en is inclusief: gebruik van de kokosolie, verschillende handdoeken en een biologische thee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en er is ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. Aloha, E komo mai – Wees welkom.

Mijn behaalde diploma’s zijn: Lomi Lomi introduction, intermediate en advanced massage en ik ben officieel Lomi Lomi practitioner. Ter verdieping heb ik ook mijn diploma Lomi Lomi Hapai behaald. Deze diploma’s heb ik ontvangen van Kumu Pauline Kealohi. Lomi Lomi practitioner wordt geaccrediteerd door beroepsvereniging BATC ( Belangen Associatie Therapeut en Consument ), LVNG ( Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen ) en VBAG ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen ).