Mijn ontspanningsmassage is een manier van masseren die er op gericht is om het natuurlijke fysieke, emotionele en mentale evenwicht te onderhouden en/of terug te brengen. Een ontspanningsmassage wordt ook wel een wellnessmassage of een sederende massage genoemd. Wat betreft de toegepaste technieken ligt bij deze massage de nadruk dus op het ontspannend effect. Minder op het activerende effect, zoals bijvoorbeeld bij een sportmassage.

Deze massage is dus een milde, aangename massage met meer druk waar nodig. Daarnaast brengt deze massage je weer dichter bij jezelf. Het brengt je meer in contact met wat je in je lichaam ervaart. Door het rustige tempo en de kalme en aangename atmosfeer krijgen je geest en je zintuigen de kans om tot rust te komen. Je zakt letterlijk meer in je lijf en de drukte in je hoofd raakt wat meer op de achtergrond. Hierdoor ontstaat er een opgeruimd gemoed.  De algehele energiedoorstroming wordt bevorderd en spanningen worden losgelaten. Kortom een heerlijke weldaad en doeltreffend middel tegen pijnlijke, stijve spieren, rugpijn en innerlijke spanningen.

Het verloop van de massage vind je hier

Tijdens het intakegesprek luister ik goed naar eventuele klachten, contra-indicaties en je wensen. Ik streef er namelijk naar om maatwerk te leveren. Ook gedurende de massage zal ik feedback vragen om te peilen of ik nog op de goede weg ben. Als het nodig is, besteed ik extra aandacht aan gebieden waar veel spanning zit. Bijvoorbeeld in nek en schouders. Na de massage is er ook ruimte voor een fijn afrondingsgesprek. Je bent van harte uitgenodigd voor deze behandeling. Deze massage is inclusief: gebruik van de olie, verschillende handdoeken en een biologische thee