Het bijzondere aan deze massagevorm is dat deze mooi is in zijn eenvoud. De Rebozo massage is zeer toegankelijk, doordat deze gekleed wordt uitgevoerd en vrijwel voor iedereen geschikt is. Door de omsluiting van de Rebozo-doek voel je je veilig en geborgen. Je wordt heen en weer gewiegd in een ritme dat bij je past en je hoeft even helemaal niets. Je ontspant je volledig door je over te geven aan het doek en je voelt je daardoor heerlijk in je lichaam landen.

In Midden- en Zuid-Amerika wordt deze vorm van massage met name gebruikt bij het masseren van zwangere vrouwen. Het is echter een heerlijke ervaring voor iedereen, voor zowel volwassenen als kinderen.  De Rebozo-doek kan ook ingezet worden tijdens een Thaise massage. De uitwerking van de massage is aardend en ontspannend en werkt ook verlichtend bij hoofdpijn, bij vastzittende spieren en bij emotionele klachten als gevolg van bijvoorbeeld stress.

Het verloop van de Rebozo massage kan  je hier lezen.

Voor de massage is er, onder genot van een kop biologische thee, ruim de tijd  voor een fijn gesprek en het kenbaar maken van je  wensen. Na de massage ronden we de behandeling ook in alle rust af. Wil je deze aardende massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen.

Mijn behaalde certificaat is: Rebozo massag bij de Massage Academie