In een korte voorbespreking geef ik jou de mogelijkheden aan en kun jij je wensen voor de massage kenbaar maken. De massage kan in verschillende posities gegeven worden. Geheel gekleed, veelal  liggend maar soms ook zittend, wieg en schud ik jouw lichaam zachtjes in de doek . Als masseur luister ik daarbij goed naar het ritme van je lichaam, zodat ik de Rebozo in kan zetten als een verlening van mijn handen. Het effect van de massage is een rustgevend en ontspannen gevoel door het hele lichaam.

Doordat jij in de doek rustend, door mij lichtjes wordt opgetild, zal de zwaartekracht meehelpen aan het loslaten van jouw spierspanning.  Het weldadige aardende gevoel dat hierdoor ontstaat, wordt nog intenser beleefd wanneer je heel langzaam weer contact maakt met de grond. De Rebozo massage kan ik op verzoek ook combineren met andere massagevormen die ik aanbied, en zo kan ik heel klantgericht op specifieke klachten werken, maar ook is een volledige lichaams behandeling mogelijk. Welke vorm je ook kiest, de doek en ik zorgen ervoor dat je na afloop  een bijzondere ontspannen ervaring rijker bent.

De sluitende massage is een specifieke uitvoering van de Rebozo massage die gegeven wordt door mij in samenwerking met een vertrouwenspersoon van jou. Hij of zij assisteert mij tijdens jouw massage en voor jou is het bovendien prettig om een warme hand en lieve blik te mogen ontvangen van iemand die je lief hebt. Deze massage is bij uitstek na de zwangerschap een traktatie om als vrouw weer bij jezelf te komen. Negen maanden lang heb je je kindje gedragen en ook na de zwangerschap ben je waarschijnlijk nog sterk op je baby gericht. Door het ervaren van een sluitende massage kan je weer terug komen in je eigen lichaam. Ook als je veel in je hoofd zit, een hoge lichamelijke of geestelijke spanning of burn-out ervaart, of door nieuwe inzichten oude patronen wilt loslaten, dan is deze massage zeker iets voor jou. ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat voel ik?’ De vele  emoties die daarbij naar boven kunnen komen mogen er zijn. Ik nodig je van harte uit deze te voelen en te ervaren.