Lomi Lomi is een onderdeel van de Hawaiiaanse geneeskunde en levensstijl. Deze massage is voor mij persoonlijk, als gepassioneerd danser, een ultieme vorm van massage. Deze wordt namelijk uitgevoerd, als ware, een zachte, intuïtieve, ritmische dans, met lange, vloeiende bewegingen. Studenten van Lomi Lomi leren om de liefde te laten stromen vanuit het hart, via de handen. Om zo te verbinden met de ziel, die de massage ontvangt. Het helende effect wordt versterkt door, de liefde die gegeven wordt en door de liefde die ontvangen wordt. Liefde wordt vaak gezien als een diepe of gepassioneerde affectie voor iets of iemand – voor mij en de Hawaiianen het is zo veel meer, het omvat ook tolerantie, vergeving, acceptatie, niet-oordelen, waardering, compassie en respect. Dit is het fundament van een Lomi Lomi massage.  

Het verloop van de Lomi Lomi massage kan  je hier lezen

De massages zijn inclusief: gebruik van de olie, verschillende handdoeken en een biologische thee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en er is ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op te nemen. Aloha, E komo mai – Wees welkom.

Mijn behaalde diploma’s zijn: Lomi Lomi introduction, intermediate en advanced massage en ik ben officieel Lomi Lomi practitioner. Daarnaast heb ik ook mijn diploma Lomi Lomi Hapai. Deze diploma’s heb ik ontvangen van Kumu Pauline Kealohi. Lomi Lomi practitioner wordt geaccrediteerd door beroepsvereniging BATC ( Belangen Associatie Therapeut en Consument ), LVNG ( Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen ) en VBAG ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen ).