Lomi Lomi is een onderdeel van de Hawaiiaanse geneeskunde en levensstijl. Lomi Lomi massage is voor mij persoonlijk, als gepassioneerd danser, een ultieme vorm van massage. Deze massage wordt namelijk uitgevoerd, als ware het een zachte, intuïtieve, ritmische dans, waarbij er lange, vloeiende bewegingen worden gemaakt. Studenten van Lomi Lomi leren om de liefde te laten stromen vanuit het hart, via de handen en zo te verbinden met de ziel, die de massage ontvangt. Het helende effect versterkt door de liefde die gegeven wordt en door de liefde die ontvangen wordt . Liefde wordt vaak gezien als een diepe of gepassioneerde affectie voor iets of iemand – voor mij en de Hawaiianen het is zo veel meer, het omvat ook tolerantie, vergeving, acceptatie, niet-oordelen, waardering, compassie en respect – dit is het fundament van een Lomi Lomi massage.  

Het verloop van de Lomi Lomi massage kan  je hier lezen

De massages zijn inclusief: gebruik van de olie, verschillende handdoeken en een biologische thee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en er is ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. Wil je deze liefdevolle massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. Aloha, E komo mai – Wees welkom.

Mijn behaalde diploma’s zijn: Lomi Lomi introduction massage, Lomi Lomi intermediate massage, Lomi Lomi advanced massage  en Lomi Lomi Hapai ontvangen van Kumu Pauline Kealohi  en ik ben me verder aan het ontwikkelen tot Lomi Lomi practitioner. Eenmaal practitioner wordt dit geaccrediteerd door beroepsvereniging BATC ( Belangen Associatie Therapeut en Consument ), LVNG ( Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen ) en VBAG ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen ).