De Thaise yoga massage staat erom bekend dat deze het lichaam harmoniseert en verlost van lichamelijke en geestelijke blokkades. Vanaf de voet tot aan de kruin behandel ik het lichaam stap voor stap. Dit gebeurt door het stimuleren van de energielijnen (Sen Sib) en drukpunten. Daarbij behandel ik de nek en de rug (als voorbeeld voor gevoelige plekken) met aandachtige zorg. Daarmee wordt er op diep niveau een uitermate heilzame werking bereikt.

Deze massage kan vele lichamelijke klachten verhelpen of verminderen. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Prana (levensenergie). Ook zonder klachten kan je natuurlijk bij Laulea terecht, want regelmatige verzorging van het dieper gelegen systeem van het lichaam is een gewoonweg een weldaad.

Het verloop van de Thaise Yoga massage kan je hier lezen

De massages zijn inclusief: gebruik van de olie en dampende biologische thee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en er is ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. Wil je deze helende massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. Yin die thon rab ka – Wees welkom

Mijn behaalde diploma’s zijn:  Foundation of Thai Massage uitgereikt door de T.M.C. school Chiang Mai Thailand en Practitioner traditionele Thaise massage van Thai Massage Holland.

website thai

facebook thai 3

facebook thai 1