De Thaise massage staat erom bekend dat deze het lichaam harmoniseert en verlost van lichamelijke en geestelijke blokkades, waardoor er op diep niveau een uitermate heilzame werking wordt bereikt. Vanaf de voet tot aan de kruin zal het lichaam stap voor stap worden behandeld. Met een helende aanraking worden energielijnen (Sen Sib) en drukpunten gestimuleerd. Daarbij worden de nek en de rug (als voorbeeld voor gevoelige plekken) met zorg behandeld. Deze massage kan vele lichamelijke klachten verhelpen of verminderen en op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Prana (levensenergie). Ook zonder klachten kan je natuurlijk bij Laulea terecht, want regelmatige verzorging van het dieper gelegen systeem van het lichaam is een weldaad voor de mens.

Het verloop van de Thaise massage kan  je hier lezen

De massages zijn inclusief: gebruik van de olie en dampende biologische thee. Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en er is ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. Wil je deze helende massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. Yin die thon rab ka – Wees welkom

Mijn behaalde diploma’s zijn:  Foundation of Thai Massage uitgereikt door de T.M.C. school Chiang Mai Thailand en Practitioner traditionele Thaise massage van Thai Massage Holland.

website thai

facebook thai 3

facebook thai 1