Evelijn

EvelijnIk ben Evelijn, een vlugge denker en een langzame dromer, die haar hart volgt en bewust waarneemt. Met open armen verwelkom ik alles en iedereen. Hierdoor ontvouwen zich enerverende- en leerzame ervaringen. Sinds ik masseer heb ik zoveel geleerd over mezelf en over mijn medemens. Het gaat om de verbinding. Voor, tijdens en na een behandeling. Binnen deze beschouwing sluit de holistische benadering perfect aan bij mijn gedachten en gevoelsleven. Deze visie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische denkwijze wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal ten gevolge van een verstoorde harmonie. Deze harmonie wil ik graag herstellen. Door mijn handen op jouw rug te rusten, maak ik verbinding met jouw lichamelijke en geestelijk toestand. Met de intentie om de balans te bevorderen, navigeer ik over jouw lichaam, raak ik je zorgvuldig aan en sluit ik een massage in alle rust af. Ik bemerk dat dit heilzaam is, energie geeft en een geluksgevoel teweegbrengt bij de gemasseerde en ik pluk dezelfde vruchten. Op deze wijze verblijd ik de wereld om mij heen. Vanuit mijn massagepraktijk Laulea in Arnhem en tijdens festivals.

Massage-opleidingen, onder andere: Hawaiiaanse Lomi Lomi (gecertificeerd Lomi Lomi Practitioner) Holistisch energetische massage, Thaise (traditionele en yoga) massage, Therapeutic flying massage (AcroYoga Lunar), Sabaaydi kruidenstempelmassage, Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Vijf elementen massage, Ayurvedische massage, Indiase hoofdmassage, Klankschaalmassage, Kum-nye/Sweda en twee vormen van Zwangerschapsmassage: Rebozo en Lomi Lomi Hapai.

Overige opleidingen: Reiki, Vinyasa Flow Yoga docent (200hrs), diverse meerdaagse workshops AcroYoga (binnen- en buitenland)

Mijn twee andere passies zijn het creëren van kunstzinnige sieraden en het beoefenen en het lesgeven van AcroYoga. In mijn werk als goudsmid heb ik al vele mensen blij mogen maken met een uniek en persoonlijk kunstwerkje. Goudsmeden is een ambacht wat mijn hart nog immer verwarmt, door de  combinatie van creativiteit, techniek en natuurlijk spelen met de elementen als vuur en metaal.  Acroyoga betekent voor mij grensverleggend plezier maken met andere mensen. Ik beschouw het dan ook als een groot cadeau dat ik 3 jaar lang  AcroYoga workshops heb mogen begeleiden.