Eerst brengen we jouw aandachtspunten en behoefte in kaart. Je kan hiervoor contact opnemen via telefoon of mail. Vervolgens kijken we welke yoga houdingen hierin ondersteunend, versterkend of pijn verlichtend kunnen zijn. De houdingen helpen je om te openen in plaats van te verkrampen en je eigen pure kracht weer terug te vinden.

Het begint dus met het vooraf inzichtelijk krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijk en mentale situatie is op dit moment. Samen creëren we een sessie of meerdere sessies speciaal voor jou met onder andere.: yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, mindfulness, spierversterkende oefeningen, ontspanning en geleide meditatie. Een sessie kan desgewenst ook een bodyscan, het inzetten van klankschalen bevatten of afgesloten worden met een korte (Thaise) massage.

Een herstellende yoga sessie duurt 60 minuten en wordt daarna afgesloten met een kop biologische thee. Na afloop krijg je de sessie op papier mee, zodat je de sessie nog vaker kan toepassen. Mocht yoga van mij geen passende oplossing zijn voor jouw hulpvraag, zal ik je helpen met het vinden van een andere behandelaar.