Deze zomer kan je me vinden op verscheidene festivals (zie agenda) Op de vrij toegankelijke Open Up! Festival dag heb ik al een beetje mogen proeven van het festivalgevoel.  Wat een geweldige energie!

Dit gevoel ervoer ik ook op het Mandala Festival  waar vele bijzondere en lieve mensen genoten van het stralende weer, een paradijslijke locatie, gevarieerde acts en een relaxte sfeer. 

Daarna volgde het Eigenwijs Festival.  Alle ingrediënten voor een prachtig festival zijn aanwezig. Muziek, een rijkdom aan sjamanisme en heerlijke geuren. Kleurrijke mensen weten mijn tentje te vinden waar gevoel en verhalen samenkomen. Iedereen straalt als nooit tevoren, als de zon dan toch nog verschijnt.  Samen dansen we in de plassen die de regen dagenlang heeft gevormd. Met een prachtige ceremonie wordt het festival afgesloten.

Op 9 juli gaven Christiaan en ik massages op de CoCreator dag in Zandvoort. Een dag vol ontmoetingen en dans om kort daarna omarmd te worden op het Wildeburg Festival.  Een festivaldorp vol muzikale en creatieve vrijheid, wat zich zowel overdag als in de nacht beweegt. Van relaxen aan het water, op vloeiende beats of op mijn massagetafel om vervolgens te pieken in de nacht.

Het OpenUP! Festival is een festival uit duizenden. Vol met spiegels van de ziel en creaties vanuit het hart. In mijn heerlijke tent heb ik met mijn handen, armen en hart, prachtige mensen mogen masseren. Ik wil daarom iedereen van en op dit festival bedanken voor de eindeloze pret, subtiele tederheid, onvoorwaardelijke zorgzaamheid en de prachtige ontmoetingen. Jullie laten mijn hart dansen en huppelen, vechten als een tijger en fladderen als een vlinder.

Met veel plezier en dankbaarheid, omarm ik, wat op mijn pad komt. Zo ook de warme uitnodiging om te masseren op Lievelinge. Een groene, creatieve oase vol kleur en lievelingen. Iedereen die zich wou onderdompelen in de magie van de Hawaiiaanse Lomi Lomi massage, een revitaliserende, holistisch energetische massage of een Lomi Lomi stoelmassage woervaren, was meer dan welkom. Verliefd, verrukt, ontroerd, geplukt. In het Vurense paradijs.

Het Intergalactisch Lievelinge Circus! 2016

Het Intergalactisch Lievelinge Circus! 2016

Het Intergalactisch Lievelinge Circus! is een driedaags kosmisch festival vol sprankelende mensen, muziek en ontelbaar fijne gekkigheid. Vrijdag gaf ik in een prachtige tent Lomi Lomi massages. Als Jolanda arriveert, is het streelfeest compleet. We geven samen vierhandenmassages en iedereen geniet van de massages; ook Jolanda en ik. De avond staat bol met intieme verrassingen, gecombineerd met volwaardige optredens. Als ik uiteindelijk in mijn tentje in het Walhalla arriveer, dendert een imposant vuur door tot vroeg in de ochtend. Wat een heerlijkheid.

De Lievelinge 2016

De Lievelinge 2016

Eigenwijs festival 2016

Eigenwijs Festival 2016

Wildeburg Festival 2016

Wildeburg Festival 2016

CoCreator dag OpenUP! Festival 2016

CoCreator dag OpenUP! Festival 2016

OpenUP! Festival 2016

OpenUP! Festival 2016

Mandala Festival 2016

Mandala Festival 2016