Evelijn

Graag stel ik mezelf, Evelijn en mijn praktijk Laulea aan je voor. De naam Laulea is afkomstig van het Hawaiiaanse woord Laule’a wat blijdschap, vrede en vriendschap betekent. Voor mij is Laulea ook een schatkist vol dromen, die uitgroeien tot mooie initiatieven. Van kleine Kinderyoga workshops tot grote festivalprojecten waarin lichaamswerk centraal staat.

Tijdens de groei van mijn bedrijf heb ik diverse opleidingen gedaan om me te bekwamen op het gebied van massage en yoga.

Op het gebied van massage zijn dit onder andere: Hawaiiaanse Lomi Lomi (gecertificeerd Lomi Lomi Practitioner) Holistisch energetische massage, Thaise (traditionele en yoga) massage, Therapeutic flying massage (AcroYoga Lunar) en Sabaaydi kruidenstempelmassage. Voetreflexmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone massage, Vijf elementen massage en Ayurvedische massage. Indiase hoofdmassage, Klankschaalmassage, Kum-nye/Sweda en twee vormen van Zwangerschapsmassage: Rebozo en Lomi Lomi Hapai.

Op het gebied van yoga zijn dit: Vinyasa Flow Yoga docent (200 hrs), Holistisch kinderyoga docent (88 hrs) en diverse meerdaagse workshops AcroYoga (binnen- en buitenland). Aanvullend heb ik ook een cursus Reiki gevolgd.

Ik ben gedreven, liefdevol, gemotiveerd en zorg er altijd voor dat mijn werkwijze voelt als warm bad. Daarnaast is voor mij persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en ruimte geven aan jouw gevoelsleven van groot belang. Het mooiste aan mijn werk vind ik mezelf verdiepen in een cliënt zodat ik het proces optimaal kan begeleiden, waarbij de cliënt meer uit het hoofd gaat en meer landt in het lichaam.

Holistische kijk

Sinds ik masseer en yoga doceer, heb ik zoveel geleerd over mezelf en over mijn medemens. Het gaat om de verbinding. Voor, tijdens en na een behandeling of yogasessie. Binnen deze beschouwing sluit de holistische benadering perfect aan bij mijn gedachten en gevoelsleven. Deze visie gaat uit van de eenheid van lichaam en geest die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Binnen de holistische denkwijze wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal ten gevolge van een verstoorde harmonie. Deze harmonie wil ik graag herstellen.

Door tijdens een massage mijn handen op jouw rug te rusten, maak ik verbinding met jouw lichamelijke en geestelijk toestand. Met de intentie om de balans te bevorderen, navigeer ik over jouw lichaam. Raak ik je zorgvuldig aan en sluit ik een massage in alle rust af. Ik bemerk dat dit heilzaam is, energie geeft en een geluksgevoel teweegbrengt bij de gemasseerde. Op deze wijze verblijd ik de wereld om mij heen.